niedziela, 4 listopada 2012

Nie oddam fartucha!!!

Po raz pierwszy zrobiłam danie, które smakowało mi w 100...nie w 200%!
Pikantne, dopieszczone po mojemu - świeży szpinak, pomidorki i sos sojowy zamiast ostrygowego (brak w sklepie) oraz fasola mung w zalewie, kasza jaglana.

Przepis - Tutaj

A ja... żałuję, że tak mało zjadłam...



Zdjęcie robione na szybko - przepraszam kiepskie, ale jak to pachniało!!!

4 komentarze:

  1. Dopiero w ubiegłym tygodniu odkryłam tę stronę kulinarną, z której podajesz przepis. I zrobiłam zupę dyniową, pycha:) tego dania też spróbuję! Dziękuję za inspirację :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam! I ciesze się, że stronka także przypadła Ci do gustu!! Pozdrawiam:)

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...